Kapper Sint-Truiden

Op zoek naar een kapper in Sint-Truiden?
Welkom bij kapsalon Mod's Hair Hasselt!

Kapsalon mod's hair zet al meer dan 40 jaar in op kwaliteit en belevenis. We laten je graag relaxen in ons gloednieuw zen-salon terwijl onze professionals zorgen voor een nieuwe look, volgens de laatste trends uit Parijs.

Onze ingrediënten? Een persoonlijke, warme aanpak met een flinke portie zen, creativiteit & enthousiasme.
Ons missie? Onze klanten herboren en met een stralend brede glimlach zien vertrekken!


Kapper Sint-Truiden - Mod's Hair Hasselt


Mod's Hair Hasselt, jouw kapper in Sint-Truiden!

Al meer dan 40 jaar geven we in ons kapsalon in regio Sint-Truiden het beste van onszelf om onze cliënten van kop tot teen te laten stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Ons salon is een gevestigde waarde in het centrum van Hasselt dat kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt en vooral nooit blijft stilstaan. Vandaag stellen we je dan ook graag ons gloednieuwe zen-concept aan jullie voor: 


De nieuwste kapsels & trends vanuit Parijs

Dankzij de creatieve hoofdzetel van het mod’s hair huis, gelegen in Parijs, blijven we op de hoogte van de laatste trends en technieken in de kapperswereld. Door onze jarenlange ervaring en continue trainingen slaagt ons team erin de nieuwste kapsels, hipste snits en cutting edge haarkleuren te vertalen naar jouw wensen.Met de kapper aan tafel.

De reis bij mod’s hair start steevast in de adviesruimte. Onze kapper luistert er naar jouw haarverhalen en geeft je op basis daarvan professioneel advies over je nieuwe look en de producten - al dan niet 100% natuurlijk - die voor jou perfect zijn. Je krijgt er bovendien ook al zicht op het kostenplaatje van je afspraak zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarna begeleiden we je zo goed mogelijk om je haar ook thuis in vorm te krijgen.


De parel van de zaak

Het haar wassen en verzorgen doen we in onze wellness-ruimte met de producten van Kérastase & 1922 by JM Keune. Hier kom je binnen in een stille, donkere ruimte waar je rustgevende muziek hoort, een frisse eucalyptusgeur ruikt, en geniet van een relaxerende hoofdhuidmassage onder de warmte van de infraroodlampen. Een ware zen-sensatie die ondertussen al vele cliënten in slaap heeft gesust.


De groene color bar

In deze afzonderlijke ruimte geniet je tijdens je haarkleuring of balayage van een rustgevend zicht op de stadstuin. Geen spiegels, geen storende haardrogers. Alleen jij, je boek en je koffie. Zit het weer mee? Dan gaan de ramen open en zit je werkelijk in de tuin te genieten gedurende de pauzetijd van je kleurbewerking.


Kapper Sint-Truiden - groene color bar @ Mod's Hair Sint-Truiden


Mooi haar is gezond haar

Ieder type haar en hoofdhuid is uniek en heeft z’n specifieke behoeften en voor onze klanten willen we enkel het beste. Daarom kan je bij ons terecht voor zorgvuldig uitgekozen professionele haarproducten van Kérastase, L’Oréal Professionnel, Balmain & 1922 by J.M. Keune met bijhorend professioneel advies. 


Mod’s hair Barber corner

Onze heren coifferen we voortaan in een afzonderlijke mini barbershop. De ruimte heeft zoals het hoort een mannelijke look en wat opvalt zijn de knalblauwe stylingproducten van 1922 by J.M. Keune. Onze kapper gaat er aan de slag met schaar en tondeuse om jou van de hipste herensnits te voorzien. Ook de baard nemen we met plezier onder handen.


De juiste sfeer in een warme setting.

Een bezoek aan ons kapsalon regio Sint-Truiden is meer dan haar alleen want aan onze mod’s bar is het gezellig vertoeven! Je geniet er voor of na je afspraak van een lekker glaasje wijn en bijhorende kleine hap uit eigen keuken. Wees er bovendien ook zeer welkom zonder afspraak!


Mod's Hair Groene color bar - kapper Sint-Truiden


Meer dan alleen jouw kapper in Sint-Truiden...


Lichaamsmassages @ Mod's Hair

Wil je even ontsnappen aan de stress van het dagdagelijkse leven? Beleef een ultiem ontspanningsmoment met een zachte lichaamsmassage door onze mod's hair massagetherapeute. 

Welzijnsmassage

Breng je lichaam en geest tot rust met een zachte welzijnsmassage die de opgebouwde spanningen doet wegvloeien en je voorziet van hernieuwde kracht en energie. De massage werkt in op de buitenste lagen van het spierweefsel en pakt met behulp van de klassieke drukpunttechnieken de stresspunten op het lichaam aan.

Hot stone massage

De hot stone massage is een milde warmtemassage met behulp van warme basaltstenen. De warmte en druk van de stenen dringen diep door tot in de kern van de spieren en geven warmte af aan het lichaam. Zorgt voor de relaxatie van lichaam en geest, verlicht spanningen en geeft een enorme energieboost. 

Wat is er nieuw bij Mod's Hair?

  • Nieuw aan de verzorgingsruimte: K WATER. K WATER is een snelle, mooimakende service zonder leave-in time die je haar na het baden glad zal maken, zal hydrateren en een prachtige glans zal geven met absolute lichtheid en soepelheid. Lees meer
  • Nieuw aan de verzorgingsruimte: FUSIO SCRUB. Kies voor een ontspannende, diepgaande reiniging van de hoofdhuid a.d.h.v. de zuiverende kracht van een scrub in combinatie met de stimulerende eigenschappen van essentiële oliën. Resultaat? Volumineus en glanzend haar. Lees meer
  • OLEO-RELAX voor sluik en zacht haar. Het Oléo-relax gamma van Kérastase is dé oplossing voor droog en onhandelbaar kroeshaar. De rijke haarproducten met voedende oliën temmen gegarandeerd jouw weerbarstige lokken met een glad, soepel en zacht resultaat. Lees meer
  • Hét gamma voor blondines Blond Absolu is het nieuwe ultraviolette haarverzorgingssysteem met de eerste Kérastase zilvershampoo. Het gamma voedt de haarvezels diep en neutraliseert ongewenste koper- en goudtinten in alle typen en tonen blond haar. Lees meerclose

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x