Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Beste mod's hair klant,

De wereld staat eventjes helemaal op z'n kop!
We zijn allen erg aangedaan door de huidige toestand rond het Coronavirus.

Gezien de recentste maatregelen getroffen door de overheid, hebben we besloten jouw gezondheid en die van ons team op de eerste plaats te zetten. We zien ons daarom met pijn in het hart genoodzaakt om het salon te sluiten vanaf morgen, 18/03 t.e.m. 6/04.

Hoewel er telkens 1 klant in het salon aanwezig zou mogen zijn, vrezen we dat we zelfs dan de verspreiding van COVID-19 onvoldoende kunnen vermijden omwille van het fysiek contact. Deze maatregel brengt ook met zich mee dat we zouden terugvallen op slechts een handvol klanten per dag en heel wat teleurgestelde cliënten die we moeten weigeren.

We nemen onze verantwoordelijkheid op om jou, ons team, maar zeker ook het meest kwetsbare deel van de bevolking te beschermen tegen het coronavirus. Een ingrijpende beslissing, maar we zijn er rotsvast van overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken.

Op onze website en social media zullen we jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. Zit je ondertussen bijna zonder je favoriete shampoo, verzorging of stylingproduct? Laat het ons weten! We doen ons uiterste best om jouw favoriete producten zo snel mogelijk aan huis te bezorgen. Wij bouwen immers momenteel in sneltempo aan een mod's hair webshop. Houd dus zeker onze website in de gaten.

Be safe and spread the love.. Not the virus ️
Hopelijk zien we elkaar over een aantal weken weer gezond en wel terug.

Veel liefs,

Laure, Marleen & Luc,
Tiziana, Despina, Anissa & Karam


,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x