Doe-het-zelf kleurpakket

Doe-het-zelf kleurpakket

Het salon sluiten betekent echter niet dat we onze trouwe cliënten zoals jou zomaar in de steek laten. Ons doe-het-zelf kleuringspakket is er weer om de komende weken te overbruggen. Het bevat jouw persoonlijke kleurmix, alle benodigdheden en duidelijke instructies om de kleuring zelf uit te voeren.

Let wel, deze service werd enkel en alleen in het leven geroepen om mod's hair klanten met een bestaande kleurfiche verder te helpen. Kleuraanpassingen zijn op dit moment uiteraard niet aan de orde gezien het onmogelijk is om een adviesgesprek te voeren. Om het risico te beperken zal dus enkel jouw gangbare formule beschikbaar zijn.

Wanneer afhalen?

  • Woensdag 13/01 tussen 16u en 18u
  • Zaterdag 16/01 tussen 10u en 12u
  • Dinsdag 19/01 tussen 16u en 18u
  • Vrijdag 22/01 tussen 17u en 19u
  • Woensdag 26/01 tussen 16u en 18u
  • Zaterdag 30/01 tussen 10u en 12u

Wil je gebruik maken van deze service?

Stuur ons ten laatste een dag voor de afhaling een e-mail (info@modshair.be) of sms'je (0472/ 84 22 45) met de volgende gegevens: Jouw naam + het tijdstip dat je de kleuring graag zou willen afhalen + met/zonder Smartbond. Het pakket zal op het afgesproken tijdstip voor jou klaarstaan aan de ingang van ons salon. Wij blijven steeds telefonisch ter beschikking voor eventuele vragen.

Opmerking:

  • De kleurformule blijft slechts 1u goed (inwerktijd inbegrepen). De kleuring zou dus na de samenstelling, binnen het half uur toegepast moeten worden. 

 Bedankt om na onze bevestiging €36 over te schrijven op rekeningnummer BE 08 0682 2586 3113. (Supplement Smartbond +€10)

Gaat je eigen haar kleuren voor jou toch een stapje te ver?

Onze Serioxyl touch-up sprays om je uitgroei te camoufleren (en ook alle andere producten), kunnen steeds aan huis geleverd worden.

Over een aantal weken nemen wij de verfborstel met plezier weer van je over ;-)!

Vele groetjes & succes,

Laure, Marleen & Luc

Tiziana, Despina, Anissa, Marie-Laure & Anke 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x