Over ons

Over ons

Al meer dan 40 jaar geven we in ons kapsalon in Hasselt het beste van onszelf om onze cliënten van kop tot teen te laten stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Ons salon is een gevestigde waarde in het centrum van Hasselt dat kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt en vooral nooit blijft stilstaan. Vandaag stellen we je dan ook graag ons gloednieuwe zen-concept aan jullie voor: 

De nieuwste kapsels & trends vanuit Parijs

Dankzij de creatieve hoofdzetel van het mod’s hair huis, gelegen in Parijs, blijven we op de hoogte van de laatste trends en technieken in de kapperswereld. Door onze jarenlange ervaring en continue trainingen slaagt ons team erin de nieuwste kapsels, hipste snits en cutting edge haarkleuren te vertalen naar jouw wensen.

Ontspannen? Da’s een must!

Een mod’s hair bezoek is een zen-moment en belevenis voor jezelf waarin je tot rust komt in een ongedwongen sfeer terwijl onze specialisten hun gang gaan. We werken aan je haarkleur in onze spiegelloze color bar met zicht op de tuin en we verwennen je in onze stille ruimte met een massage van je hoofdhuid. Wil je echt even weg van de wereld? Dan bezorgen we je een ultiem relaxatiemoment a.d.h.v. een rustgevende lichaamsmassage.

 Ons team luistert naar jouw haarverhalen.

We nemen in onze adviesruimte samen de tijd om je haar en de conditie ervan met een kritisch oog te bekijken en adviseren je met kennis van zaken welk kapsel en welke stijl voor jou perfect zou zijn. Daarna begeleiden we je zo goed mogelijk om je haar ook thuis in vorm te krijgen.

Mooi haar is gezond haar.

Ieder type haar en hoofdhuid is uniek en heeft z’n specifieke behoeften en voor onze klanten willen we enkel het beste. Daarom kan je bij ons terecht voor zorgvuldig uitgekozen  professionele haarproducten van Kérastase, L’Oréal Professionnel, Balmain & 1922 by J.M. Keune met bijhorend professioneel advies. 

De juiste sfeer in een warme setting.

Een bezoek bij ons is meer dan haar alleen want aan onze mod’s bar is het gezellig vertoeven! Je geniet er voor of na je afspraak van een lekker glaasje en bijhorende kleine hap uit eigen keuken. Wees er bovendien ook zeer welkom zonder afspraak!

Onze ingrediënten? Een persoonlijke, warme aanpak met een flinke portie zen, creativiteit & enthousiasme.
Ons missie? Onze klanten herboren en met een stralend brede glimlach zien vertrekken!

Bedankt voor je vertrouwen,

Laure, Marleen, Luc 
& team mod’s hair Hasselt


Kapsalon Hasselt - coiffeerruimteKapsalon Hasselt - Kleurruimte
Kapsalon Hasselt - AdviesruimteHerenkapper Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x