Over ons

Over ons

Al meer dan 40 jaar geven we in ons kapsalon in Hasselt het beste van onszelf om onze cliënten van kop tot teen te laten stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Ons salon is een gevestigde waarde in het centrum van Hasselt dat kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt en vooral nooit blijft stilstaan. Vandaag stellen we je dan ook graag ons gloednieuwe zen-concept aan jullie voor: 

De nieuwste kapsels & trends vanuit Parijs

Dankzij de creatieve hoofdzetel van het mod’s hair huis, gelegen in Parijs, blijven we op de hoogte van de laatste trends en technieken in de kapperswereld. Door onze jarenlange ervaring en continue trainingen slaagt ons team erin de nieuwste kapsels, hipste snits en cutting edge haarkleuren te vertalen naar jouw wensen.

Met de kapper aan tafel.

De reis bij mod’s hair start steevast in de adviesruimte. De kappers luisteren er naar jouw haarverhalen en geven je op basis daarvan professioneel advies over je nieuwe look en de producten - al dan niet 100% natuurlijk - die voor jou perfect zijn. Je krijgt er bovendien ook al zicht op het kostenplaatje van je afspraak zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarna begeleiden we je zo goed mogelijk om je haar ook thuis in vorm te krijgen.

De groene color bar

In deze afzonderlijke ruimte geniet je tijdens je haarkleuring of balayage van een rustgevend zicht op de stadstuin. Geen spiegels, geen storende haardrogers. Alleen jij, je boek en je koffie. Zit het weer mee? Dan gaan de ramen open en zit je werkelijk in de tuin te genieten gedurende de pauzetijd van je kleurbewerking.

De parel van de zaak

Het haar wassen en verzorgen doen we in onze wellness-ruimte met de producten van Kérastase & 1922 by JM Keune. Hier kom je binnen in een stille, donkere ruimte waar je rustgevende muziek hoort, een frisse eucalyptusgeur ruikt, en geniet van een relaxerende hoofdhuidmassage onder de warmte van de infraroodlampen. Een ware zen-sensatie die ondertussen al vele cliënten in slaap heeft gesust

Mooi haar is gezond haar

Ieder type haar en hoofdhuid is uniek en heeft z’n specifieke behoeften en voor onze klanten willen we enkel het beste. Daarom kan je bij ons terecht voor zorgvuldig uitgekozen professionele haarproducten van Kérastase, L’Oréal Professionnel, Balmain & 1922 by J.M. Keune met bijhorend professioneel advies. 

Mod’s hair Barber corner

Onze heren coifferen we voortaan in een afzonderlijke mini barbershop. De ruimte heeft zoals het hoort een mannelijke look en wat opvalt zijn de knalblauwe stylingproducten van 1922 by J.M. Keune. Ons team gaat er aan de slag met schaar en tondeuse om jou van de hipste herensnits te voorzien. Ook de baard nemen we met plezier onder handen.

De juiste sfeer in een warme setting.

Een bezoek bij ons is meer dan haar alleen want aan onze mod’s bar is het gezellig vertoeven! Je geniet er voor of na je afspraak van een lekker glaasje wijn en bijhorende kleine hap uit eigen keuken. Wees er bovendien ook zeer welkom zonder afspraak!

Onze ingrediënten? Een persoonlijke, warme aanpak met een flinke portie zen, creativiteit & enthousiasme.
Ons missie? Onze klanten herboren en met een stralend brede glimlach zien vertrekken!

Bedankt voor je vertrouwen,

Laure, Marleen, Luc 
& team mod’s hair Hasselt


Kapsalon Hasselt - coiffeerruimteKapsalon Hasselt - Kleurruimte
Kapsalon Hasselt - AdviesruimteHerenkapper Hasselt


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x