13 - spring summer collection 2023

De stad Marseille was de inspiratie voor de mod's hair spring summer 2023 collectie. De stad is kosmopolitisch, chill en wild tegelijk. Van de stranden met het blauw van de zee en het zonlicht gaan we in een paar passen naar 'urban chic' waar street art zich vermengt met klassieke architectuur. De collectie presenteert vier contrasterende looks met een mix van kleuren, technieken en lengtes voor een complete, gevarieerde en trendy collectie.
Alba - De korte, grafische bob

Coupe Alba is een korte, tijdloze, strak afgelijnde bob. De lijn van de snit wordt benadrukt door het kleurcontrast tussen het natuurlijke donker en de subtiele, gedurfde lok in metallic blauw met een groene tendens. Het volume wordt gestructureerd met een korte, ver uitgelijnde pony die zorgt voor pit.Lina - De come-back van de mullet

Deze zeer gelaagde snit met een lange nekpartij is een krachtige snit voor dames met pit. Het is een evolutie van de bob met enorm veel structuur. De hair glossing techniek geeft het kapsel een immense glans en de mod's hair Sea Salt spray zorgt voor een volumineuze, trendy look.
Manon - De prachtige eenvoud van lange lokken

De lengtes van deze snit zijn subtiel gelaagd om de natuurlijke beweging van het haar te benadrukken. De juiste hoeveelheid contrast en diepte bereiken we met de Soft Surfer balayage, gecombineerd met een dark glossing. Voor de styling gaan we voor een natuurlijke, wavy look afgewerkt met de mod's hair refresh spray.

Olivia - De californische blonde baby shaggy

Deze shaggy snit is een zeer uitgesproken dégradé met veel volume en beweging. De frange wordt ter hoogte van de jukbeenderen in curtain bangs geknipt. De platinum blonde lengtes brengen we aan met de Intensurfer balayage. We werken af met een golvende styling voor een nonchalante look.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x