Extensions

Droom je van een weelderig lange haardos of zou je simpelweg wat meer massa of volume willen? Welkom bij Mod's Hair, jouw kapper in Hasselt met meer dan 45 jaar ervaring. We zijn sinds 2020 officiële partner van Extensielle - Topexelle. Een puur Belgisch, premium quality merk in hair extensions dat net zoals ons, kwaliteit zeer hoog in het vaandel draagt.

Maak vandaag nog een afspraak en laat je verwennen!

Afspraak makenContact opnemen

hair extensions Alken

hair extensions Alken

Welkom bij Mod's Hair, jouw partner voor kwalitatieve en weelderige hair extensions

Bij Mod's hair zetten we al meer dan 45 jaar in op kwaliteit en belevenis. We laten je graag relaxen in ons gloednieuw zen-salon terwijl onze professionals zorgen voor een nieuwe look, volgens de laatste cutting-edge trends uit Parijs.

Onze ingrediënten? Een persoonlijke, warme aanpak met een flinke portie zen, creativiteit & enthousiasme.
Ons missie? Onze klanten herboren en met een stralend brede glimlach zien vertrekken!

Ben je op zoek naar kwalitatieve extensions met aandacht voor jouw haarverhaal? 

Afspraak maken

hair extensions Alken

hair extensions Alken

Hoe gaat het plaatsen van de hair extensions in zijn werk?

Of je nu droomt van een weelderig lange haardos, of je simpelweg meer massa of volume wenst, het kan allemaal dankzij onze kwalitatieve haarextensions van het Belgische kwaliteitsmerk Extensielle - Topexelle.

We gebruiken een extensions-systeem op basis van high quality microringen. Deze werden na 4 studie-en testjaren ontwikkeld en gepatenteerd door Extensielle-Topexelle. Het bijzondere aan deze ringen is dat ze ten eerste zeer klein zijn in vergelijking met andere ringen op de markt, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn in het haar en spanning op de wortel voorkomen wordt. Daarnaast werken de ringen op basis van een unieke anti-slip coating die ervoor zorgt dat de ze niet uit de haren glijden en bovendien ook het haar beschermen tegen schade en afbreken. Kortom, een pijnloos, subtiel en kwalitatief systeem.

hair extensions Alken

Benieuwd naar onze kwalitatieve haarextensions? 


Extra haarvolume of een verlenging van je haardos? Het kan allemaal dankzij hair extensions

Geraak je met je natuurlijke haardos maar niet aan die lengte waar je al jaren voor spaart? Dan zijn haarverlengingen perfect voor jou. Deze zijn verkrijgbaar in 35-40cm of 50-55cm. De hoeveelheid banden die we plaatsen hangt af van de gewenste massa en het effect dat je voor ogen hebt. We raden aan om de banden iedere 6 à 8 weken te laten herplaatsen.

Vind je dat je haar met de jaren dunner en dunner wordt en verlang je naar wat meer massa? Dan zijn haarverdikkingen perfect voor jou. We plaatsen het haarstuk op dezelfde manier als bij de haarverlenging, maar we knippen het haar vervolgens bij op jouw eigen lengte. Zo kun je op een zeer subtiele manier een vollere haardos verkrijgen. 

hair extensions Alken

hair extensions Alken

hair extensions Alken

hair extensions Alken

Veelgestelde vragen over hair extensions

Zijn hair extensions geschikt voor alle haartypes?

Hoewel haarverlengingen geschikt zijn voor de meeste haartypes, is het belangrijk om rekening te houden met de textuur en conditie van je natuurlijke haar.
De reis bij mod’s hair start steevast in de adviesruimte. De kappers luisteren er naar jouw haarverhalen en geven je op basis daarvan professioneel advies over je nieuwe look en de hair extensions die voor jou perfect zijn.

Zijn hairextensions schadelijk voor het natuurlijke haar?

Met de juiste installatie en verzorging zijn haarverlengingen over het algemeen niet schadelijk voor het natuurlijke haar. Bij mod's hair dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom gebruiken we voor het plaatsen van de hair extensions enkel de beste kwaliteit van mensenhaar. Sinds 2020 zijn we hiervoor officiële partner van Extensielle - Topexelle. Een puur Belgisch, premium kwaliteitsmerk in extensions.

Hoe lang gaan haarverlengingen mee?

De levensduur van haarverlengingen varieert afhankelijk van het type extensions en hoe goed ze worden verzorgd.De kwalitatieve verlengingen kunnen mits goede verzorging met salonproducten, na de eerste plaatsing tot een jaar meegaan. We raden aan om de extensions elke 5 tot 7 weken omhoog te laten plaatsen. Op dat moment krijgen zwel jouw eigen haren als je extensions een welverdiende verwenbeurt in het salon.

Nog vragen? We adviseren jou graag in onze kapperszaak bij een kopje koffie!

Afspraak makenBel 011/22 78 38


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x