Kérastase

 Als professionele kapper in Hasselt, kiezen wij voor het merk Kérastase omdat hun care-first filosofie volledig aansluit bij de onze. Hun topprioriteit alsook de onze: jouw haar verzorgen, het in topconditie brengen en ook zo houden. De gezondheid van je haar is immers dé basis van de schoonheid ervan.

Kérastase combineert de diepe kennis van kappers en hun cliënten met de expertise van wetenschap om topproducten te creëren voor in het salon zowel als voor thuisgebruik. De haarproducten bieden dé ultieme oplossing voor alle vrouwen en natuurlijk ook voor alle typen haar.


We wassen het haar niet gewoon, we baden het. We behandelen het haar niet alleen, we transformeren het. We verminderen niet gewoon je frizz, we ontketenen mogelijkheden..
Waarom? Het gaat om meer dan enkel je haar, het gaat om jou!


De Kérastase gamma’s zijn  gericht op de verschillende behoeften van onze cliënten maar bevatten stuk voor stuk zeer geconcentreerde ingrediënten en fijne moleculen. Het verschil met supermarktproducten is dat deze professionele haarproducten erin slagen dieper door te dringen tot de kern van het haar en deze te verzorgen van de vezel tot de buitenkant van het haar.

Maar welke producten zijn geschikt voor jouw haar en jouw behoeften?
In ons kapsalon in het centrum van Hasselt, starten we steeds met een uitgebreide diagnose en adviesgesprek alvorens van start te gaan. We bespreken samen je behoeften en leggen je uit welk Kérastase gamma daar het beste bij past. Daarna behandelen we je haar in het salon met veel zorg en bieden we je het juiste gamma haarproducten aan voor thuisgebruik.

Adviesgesprek kapper Hasselt

 

Ieder gamma bestaat steevast uit een aantal vaste componenten:

  • Bain: De shampoo waarmee je je haar best 2x wast alvorens het te verzorgen.
  • Fondant: De lichte verzorging of ook wel doorkammer genoemd. Deze verzorging is perfect voor cliënten met fijn haar die een masque vaak te zwaar vinden.
  • Masque: Dit is een diepgaande verzorging in vorm van een rijke crème die tot in de kern van het haar doordringt.
  • Thermique: Dit is een serum dat je aanbrengt voor het brushen. Het gaat het haar extra voeden, glans geven en beschermen tegen de hitte van de haardroger, stijltang of krultang tot 230°C.

De gamma's:


Kérastase kapper Hasselt

 


 


 

L'Oréal Professionnel

1922 by J.M. Keune

Maak kennis met 1922 by J.M. Keune onze haar- en baardverzorgingslijn voor mannen die doet wat hij hoort te doen: het beste in jouw haar naar boven brengen door een aangepaste shampoo, verzorging en styling voor elk soort haar.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x