Mod's team

We zijn er van overtuigd dat grootse dingen nooit worden verwezenlijkt door één persoon, maar wel door een team. Wij zijn super trots op het onze en stellen het graag aan jou voor:


Luc

Luc is al meer dan 45 jaar de bezielde kapitein van de MOD'S équipe. Hij zette zijn salon in 1976 op de kaart en draagt sindsdien de topkwaliteit van het salon als nr 1 prioriteit met zich mee. De 'Coiffé-Décoiffé'-stijl is zijn handelsmerk waarvoor het cliënteel van alle uithoeken van het land naar Hasselt trekt.

Marleen

Marleen staat al 45 jaar als gedreven 1e stuurvrouw aan de zijde van Luc. De MOD's Color Bar is haar vaste stek in het salon waar ze met haar balayage-technieken en zilverfolie al jaar en dag menig klant bekoort. Daarnaast is ze ook de warme mama van de ploeg die voor iedereen door het vuur gaat.

Laure

Laure, de dochter van Luc & Marleen, vervoegde het team in 2017. Niet om te coifferen, maar wel om de zaak mee te runnen. Ze kwam uit de marketing- en communicatiesector, maar haar passie voor het kappersvak deed haar de sprong wagen. Vandaag gaat ze met de klanten aan tafel tijdens het adviesgesprek en zorgt ze ervoor dat de flow in het salon goed loopt en de kwaliteit van de service optimaal is.

Despina

Despina is de spring in het veld van het MOD'S TEAM. De 26-jarige vervoegde ons team in 2019 en wist sindsdien vele klanten te overtuigen van haar kunnen met haar gouden kappersvingers en aanstekelijk enthousiasme. Ze is een keiharde werker die ondertussen zeer gekend is voor haar topbalayages, volledige kleurtransformaties en styling in waves.

Demi

De goedlachse Demi vervoegde team mod's in februari 2023 en is aanvankelijk via een IBO-traject in de kapperssector gestapt. Ze was voordien actief in het onderwijs maar haar aanhoudende interesse in ons vak heeft haar overtuigd om de stap te wagen. Ondertussen is ze een onmisbare waarde in ons team die ondanks haar grondige basiskennis, elke dag super hard werkt om haar technieken te blijven verbeteren.

Melissa

Melissa is de nieuwste aanwinst van ons team. Ze is een vroegere klasgenoot van Despina en is via die weg bij ons terecht gekomen. Ze knipt, brusht en voert vlot kleurbewerkingen uit, maar ze heeft voor mod's hair gekozen om haar kennis naar een hoger niveau te tillen en specialist te worden in het kappersvak.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x