MOD'S TEAM

We zijn er van overtuigd dat grootse dingen nooit worden verwezenlijkt door één persoon, maar wel door een team. Wij zijn super trots op het onze en stellen het graag aan jou voor:


Luc

Luc is al meer dan 45 jaar de bezielde kapitein van de MOD'S équipe. Hij zette zijn salon in 1976 op de kaart en draagt sindsdien de topkwaliteit van het salon als nr 1 prioriteit met zich mee. De 'Coiffé-Décoiffé'-stijl is zijn handelsmerk waarvoor het cliënteel van alle uithoeken van het land naar Hasselt trekt.

Marleen

Marleen staat al 45 jaar als gedreven 2e stuurvrouw aan de zijde van Luc. De MOD's Color Bar is haar vaste stek in het salon waar ze met haar balayage-technieken en zilverfolie al jaar en dag menig klant bekoort. Daarnaast is ze ook de warme mama van de ploeg die voor iedereen door het vuur gaat.

Tiziana

Tiziana is al sinds 2014 een gedreven vaste waarde in onze ploeg. Doorheen de jaren ontpopte onze Italiaanse furie zich tot primus van de klas tijdens de MOD'S HAIR trainingen in Parijs en Düsseldorf, en ze mag zich vandaag expert noemen op vlak van de MOD'S technieken en haircuts.

Despina

Despina is de spring in het veld van het MOD'S TEAM. De 23-jarige vervoegde ons team in juni 2019 en wist sindsdien vele klanten te overtuigen van haar kunnen met haar gouden kappersvingers en aanstekelijk enthousiasme. Ze is het meest gepassioneerd door balayages, volledige kleurtransformaties en styling in waves.

Derya

Derya is de nieuwste aanwinst van ons team. De goedlachse vervoegde team mod's in juli 2021 en is ondertussen een vaste waarde in onze ploeg. Ze zet in het salon de puntjes op de i en is een zeer gemotiveerd om bij te leren en haar technieken naar een hoger niveau te tillen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x