MOD'S TEAM

We zijn er van overtuigd dat grootse dingen nooit worden verwezenlijkt door één persoon, maar wel door een team. Wij zijn super trots op het onze en stellen het graag aan jou voor:


Luc

Luc is al meer dan 45 jaar de bezielde kapitein van de MOD'S équipe. Hij zette zijn salon in 1976 op de kaart en draagt sindsdien de topkwaliteit van het salon als nr 1 prioriteit met zich mee. De 'Coiffé-Décoiffé'-stijl is zijn handelsmerk waarvoor het cliënteel van alle uithoeken van het land naar Hasselt trekt.

Marleen

Marleen staat al 45 jaar als gedreven 2e stuurvrouw aan de zijde van Luc. De MOD's Color Bar is haar vaste stek in het salon waar ze met haar balayage-technieken en zilverfolie al jaar en dag menig klant bekoort. Daarnaast is ze ook de warme mama van de ploeg die voor iedereen door het vuur gaat.

Tiziana

Tiziana is al sinds 2014 een gedreven vaste waarde in onze ploeg. Doorheen de jaren ontpopte onze Italiaanse furie zich tot primus van de klas tijdens de MOD'S HAIR trainingen in Parijs en Düsseldorf, en ze mag zich vandaag expert noemen op vlak van de MOD'S technieken en haircuts.

Despina

Despina is de spring in het veld van het MOD'S TEAM. De 23-jarige vervoegde ons team in juni 2019 en wist sindsdien vele klanten te overtuigen van haar kunnen met haar gouden kappersvingers en aanstekelijk enthousiasme. Ze is het meest gepassioneerd door balayages, volledige kleurtransformaties en styling in waves.

Anissa

Anissa vervoegde ons team in 2018 als stagiaire en ondertussen ontpopte ze zich tot vaste waarde in onze ploeg en onze Color Bar. Ze specialiseert zich momenteel in kleuringen en balayages want dat is wat ze het allerliefste doet. Verder zet ze in het salon steeds de puntjes op de i, zo is er niets wat aan haar aandacht ontsnapt.

Marie-Laure

Marie-Laure is de nieuwste aanwinst van ons team. Ze heeft na een kappers-carrière van 10 jaar, een tijdje in de fashion industrie gewerkt, maar de passie voor het kappersvak is nooit uitgedoofd. In oktober 2020 vervoegde ze het MOD'S TEAM en in no-time was ze terug dolverliefd op haar schaar & föhn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x