CONNEXION - haartrends herfst/winter '20-'21

Het zijn vreemde tijden, waarin we als mens en samenleving meer dan ooit verbonden zijn. In dit nieuwe tijdperk stelt mod's hair haar nieuwe haartrends lijn Connexion voor: Een moderne herinterpretatie van de mode van de jaren 80 waarin natuurlijkheid, nuchterheid en spontaniteit typeren.


Agnetha: een Franse carré

Een geweldige Franse klassieker wordt hier gereinterpreteerd en geactualiseerd door de nieuwe micro-picketage-techniek. Het driehoekige volume van dit trendkapsel wordt verkregen door in te werken op de halve lengtes en de punten te texturiseren.

De babyblonde mod’s hair surferbalayage met veel contrast en finesse moderniseert deze snit en maakt het geheel natuurlijk. Het Blond Absolu-assortiment van Kérastase biedt de nodige verzorging om het haar te versterken.

Een sluier van de mod’s hair Vento spray zal het haar lichtjes fixeren zonder het te kartoneren.


Mona: Een losse, volumineuze carré

Een speelse carré, perfect voor dames met fijn haar. Het trendkapsel wordt op kinbasis geknipt met een royaal volume en een pony tot aan de mond. Het geheel is lichtjes gedegradeerd of opgeknipt om het gezicht harmonieus te omlijsten.

Een lumineus kleureffect wordt verkregen door de Pure Surfer balayagetechniek in een honingblonde kleur. We accentueren het volume en geven textuur met een beetje mod’s hair Mousse Légère. We hernemen een paar lokken met een grote krultang om een speels kapsel te bekomen.

Sigourney: Een gekrulde bob

Een carré die uitermate geschikt is voor krullend haar, geïnspireerd op de mode van de jaren 80. Dit trendkapsel is matig opgeknipt met een zware pony die het voorhoofd bedekt en tot net boven de ogen reikt. 

De snit wordt toegepast in natuurlijk krulhaar, zonder behulp van een kam om een zo natuurlijk mogelijk effect te bekomen. Een balayage met de Pure Surfer-techniek accentueert de vorm van de krullen.

Voor een natuurlijke en chique look worden er hier en daar een aantal krullen herwerkt met een kleine krultang. We werken af met de Mod's Hair Kendi Oil die krullen zal definiëren en frizz tegen zal gaan.


Victoria: een XXL-bob

Een ultralange carré basis voor iedereen die een volle en gezonde lange coupe nastreeft. Het haar wordt voor dit trendkapsel massief genipt met een lichte dégradé aan de gezichtscontouren. Aan de hand van de hairdusting techniek verwijderen we gespleten puntjes die omhoog springen op de lengten. (Vergelijk het met pluisjes op je kleren.)

Met de Pure Surfer balayage techniek onthullen we op subtiele wijze nuances in het haar die voor een natuurlijke kleurspeling zullen zorgen. Aan de wastafel verwennen we de lange lokken met de K-Water glansbehandeling van Kérastase, die het haar enorm laat glanzen voor dat Instaperfect foto-effect.

De elegante golfbeweging bereiken we met een horizontale krultangtechniek, gevolgd door een sluier van de befaamde mod’s hair Detangler spray.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x