Kapper Kermt

Welkom bij Mod's Hair: dé kapper in de buurt van Kermt met meer dan 45 jaar ervaring. Ontdek waarom wij jouw ideale keuze zijn voor een unieke wellnesservaring, professioneel advies en cutting-edge trends uit Parijs. Maak vandaag nog een afspraak en laat je verwennen!

Waarom kiezen voor Mod's Hair als kapperszaak in de buurt van Kermt?

  • Wellness ervaring

Bij Mod's Hair gaat een kappersafspraak verder dan alleen knippen en kleuren. Onze wellness-ruimte biedt een oase van rust en ontspanning, waar klanten kunnen genieten van een relaxerende hoofdhuidmassage en hoogwaardige haarverzorging met producten van Kérastase & 1922 by JM Keune.Comfortabele atmosfeer

  • Persoonlijke aandacht en advies

Onze kappers luisteren naar de wensen van elke klant en geven professioneel advies op maat. Of het nu gaat om een nieuwe look, de juiste haarproducten of advies voor thuisverzorging, bij Mod's Hair staat de tevredenheid van de klant altijd voorop. 

  • Innovatieve trends uit Parijs

Bij Mod's Hair blijven we op de hoogte van de laatste trends en technieken in de kapperswereld dankzij onze nauwe banden met het Mod's Hair huis in Parijs. Hierdoor kunnen klanten altijd rekenen op cutting-edge kapsels en kleuren die hun persoonlijkheid accentueren.

Maak kennis met ons zen-concept in de buurt van Kermt

Kom tot rust bij Mod's Hair. Al meer dan 45 jaar doen wij ons best om klanten van top tot teen te doen stralen, zowel van binnen als buiten. Gelegen in het hart van Hasselt, zijn we een gevestigde waarde die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt en nooit stilstaat. Vandaag stellen we met trots ons gloednieuwe zen-concept aan jullie voor.

De reis bij Mod’s Hair begint met advies

Bij Mod's Hair starten we jouw reis in de adviesruimte. Hier luisteren onze kappers naar jouw haarverhalen en geven ze professioneel advies over jouw nieuwe look en de perfecte producten voor jou. Zo krijg je al een idee van de kosten van je afspraak, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. We begeleiden je ook graag om je haar thuis in topvorm te houden.

De Groene Color Bar

In onze afzonderlijke ruimte, de Groene Color Bar geniet je tijdens je kleuring of balayage van een rustgevend zicht op onze stadstuin. Geen spiegels, geen storende haardrogers. Alleen jij, je boek en je koffie. Bij mooi weer gaan de ramen open en geniet je echt van de Hasseltse stadstuin tijdens je kleurbewerking.

De parel van de zaak

Bij Mod's Hair wassen en verzorgen we je haar in onze wellness-ruimte met producten van Kérastase & 1922 by JM Keune. Stap binnen in een stille, donkere ruimte waar rustgevende muziek speelt, een frisse eucalyptusgeur hangt en geniet van een relaxerende hoofdhuidmassage onder de warmte van infraroodlampen. Een ware zen-sensatie die al vele klanten in slaap heeft gesust.

Wellness kapper in de buurt van Kermt.

Mooi haar is gezond haar

Bij Mod's Hair willen we enkel het beste voor jouw haar en hoofdhuid. Daarom bieden we zorgvuldig geselecteerde professionele haarproducten van Kérastase, L’Oréal Professionnel & 1922 by J.M. Keune, vergezeld van professioneel advies.

Mod’s Hair Barber Corner

Als herenkapper hebben we ook een speciale men's corner. Onze heren worden verzorgd in een aparte mini barbershop, compleet met knalblauwe stylingproducten van 1922 by J.M. Keune. Ons team zorgt voor de hipste herensnits en verzorgt ook de baard met plezier.

De Juiste sfeer in een warme setting

Bij Mod's Hair gaat een bezoek verder dan alleen haar. Aan onze Mod's Bar is het gezellig vertoeven! Geniet voor of na je afspraak van een lekker glaasje wijn of bubbels. En wees vooral welkom zonder afspraak!

Kapper in de buurt van Kermt.

Achter de schermen bij Mod's Hair, onze kapperszaak in de buurt van Kermt

We zijn er van overtuigd dat grootse dingen nooit worden verwezenlijkt door één persoon, maar wel door een team. Wij zijn super trots op het onze en stellen het graag aan jou voor:

Luc, kapper in de buurt van Kermt.

Luc

Luc is al meer dan 45 jaar de bezielde kapitein van de MOD'S équipe. Hij zette zijn salon in 1976 op de kaart en draagt sindsdien de topkwaliteit van het salon als nr 1 prioriteit met zich mee. De 'Coiffé-Décoiffé'-stijl is zijn handelsmerk waarvoor het cliënteel van alle uithoeken van het land naar Hasselt trekt.

Marleen, kapster in de buurt van Kermt.

Marleen

Marleen staat al 45 jaar als gedreven 1e stuurvrouw aan de zijde van Luc. De MOD's Color Bar is haar vaste stek in het salon waar ze met haar balayage-technieken en zilverfolie al jaar en dag menig klant bekoort. Daarnaast is ze ook de warme mama van de ploeg die voor iedereen door het vuur gaat.

Laure, kapster in de buurt van Kermt.

Laure

Laure, de dochter van Luc & Marleen, vervoegde het team in 2017. Niet om te coifferen, maar wel om de zaak mee te runnen. Ze kwam uit de marketing- en communicatiesector, maar haar passie voor het kappersvak deed haar de sprong wagen. Vandaag gaat ze met de klanten aan tafel tijdens het adviesgesprek en zorgt ze ervoor dat de flow in het salon goed loopt en de kwaliteit van de service optimaal is.

Jouw Kapperszaak in de buurt van Kermt

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Volg onze kapperszaak in de buurt van Kermt via Facebook of Instagram.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x