Herfst / Winter 2022-2023

Lente / Zomer 2023

De stad Marseille was de inspiratie voor de mod's hair spring summer 2023 collectie. De historische stad aan de Middellandse Zee is kosmopolitisch, chill en wild tegelijk. Van de stranden met het blauw van de zee en het zonlicht gaan we in een paar passen naar 'urban chic' waar street art zich vermengt met klassieke architectuur. De collectie presenteert vier contrasterende looks met een mix van kleuren, technieken en lengtes voor een complete, gevarieerde en trendy collectie.

Lente / Zomer 2022

Ontdek RED CARPET. De nieuwe MOD'S HAIR collectie lente - zomer 2022

Herfst / Winter 2020-2021

Het zijn vreemde tijden, waarin we als mens en samenleving meer dan ooit verbonden zijn. In dit nieuwe tijdperk stelt mod's hair haar nieuwe lijn Connexion voor: Een moderne herinterpretatie van de mode van de jaren 80 waarin natuurlijkheid, nuchterheid en spontaniteit typeren.

Lente / Zomer 2020

Een betoverende ervaring aan Cap Ferret. Op blote voeten in het witte zand, tegenover de Atlantische Oceaan die verweven is met het kristalheldere water van de baai van Arcachon in Frankrijk. Het is in deze wilde omgeving dat mod's hair zijn inspiratie haalt voor de lente-zomercollectie ‘dunes’. Een ode aan de vreugde van het leven. De stijl van de collectie verdringt de lijnen de klassieke esthetiek en blaast een wind van vrijheid door het haar. De kapsels zijn gevarieerd van een waterval van krullen, een zonovergoten balayage wel gekend als de mod’shair Surfer, tot een strakke en grafische carré. Kortom, een eigentijdse collectie in de coiffé-décoiffé stijl met de gekende elegantie en de nodige speelsheid. De mannen durven dit seizoen zelfs wel eens gaan voor een lange coupe met echte holiday vibes. Dunes is in al haar schoonheid een artistieke collectie die terugkeert naar de basis en staat voor vrijheid met een tikkeltje opstandigheid en een flinke portie naturel.

Herfst / winter 2019-2020

Wist je dat mod's hair geboren is in de fotostudio's van de grootste Parijse fotografen en modebladen? Voor onze gloednieuwe collectie lieten de mod's hair coiffure-experten zich inspireren door de sfeer en stijl van een modeshooting. Ontmoet Naomi, Bella, Cara & Adriana. 4 hippe snits in de gekende coiffé-decoiffé stijl die staat voor natuurlijke elegantie, beweging en glamour.

Lente / Zomer 2019

Voor lente & zomer 2019, zweert het artistieke team van mod's hair Parijs bij een nonchalante, casual-chic collectie voor zowel meisjes, dames, jongens en heren! Een easygoing lijn waarin speelse coupes en nieuwe kleurtechnieken elkaar perfect aanvullen. Resultaat? De natuurlijke CLAIRE, de zonnige AURELIE en de trendy CHARLOTTE!

Herfst / Winter 2018-2019

Lente / Zomer 2018

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x