Lente / Zomer 2020

Lente / Zomer 24

De mod's zomercollectie is er! - LES OREADES - De collectie staat voor vederlichte kapsels vol dynamiek, gehuld in een tikkeltje mystiek. Elke coupe straalt tijdloze elegantie en authenticiteit uit. Van de zachte, natuurlijke tinten van de Sweatshirt Blonde, de gedurfde contrasten van de Messy Mullet en de massieve fox cut, elke look is een weerspiegeling van de laatste trends in de kapperswereld.

Herfst / Winter 2023-2024

De 'Paris underground' komt weer tot leven, de duisternis valt, neonlichten aan, decibels worden intenser, de meiden gaan feesten tot het ochtendgloren. Deze winter gaan we voor grafische lijnen, XL layers en volumineuze krullen. DSolena koos voor een flamboyante rode bob, helemaal in deze winter. Marya koos ervoor om met haar krullen te pronken, met een glanzende krullencoupe. Carla voegde glans toe aan haar lange haar met een gelaagde coupe en wat coole 'Dark Surfer by mod's hair' highlights. Na het dansen onder de neonlichten slenteren ze door de stad tot het ochtendgloren. Parijs wordt wakker!

Lente / Zomer 2023

De stad Marseille was de inspiratie voor de mod's hair spring summer 2023 collectie. De historische stad aan de Middellandse Zee is kosmopolitisch, chill en wild tegelijk. Van de stranden met het blauw van de zee en het zonlicht gaan we in een paar passen naar 'urban chic' waar street art zich vermengt met klassieke architectuur. De collectie presenteert vier contrasterende looks met een mix van kleuren, technieken en lengtes voor een complete, gevarieerde en trendy collectie.

Herfst / Winter 2022-2023

Saint Honoré In het hart van Parijs, in de wijk Saint-Honoré, zijn cultuur, mode en luxe allom vertegenwoordigd. Toeristen genieten er van historische gebouwen zoals het Louvre, de Opéra Garnier, de prachtige Parijse panden en de luxe merkboetieks. De ideale plek voor het nieuwe mod's hair international salon en de mod's hair Academy. Een plek waar alle modellen en modeliefhebbers van de ene modeshow naar het volgende evenement lopen. Een wereld die perfect is voor het haar van mod's. De modeliefhebbers en it-girls zijn de inspiratie van deze stad. De looks, een trendy mix van luxe en streetwear, geven een dame power en charisma. De Parijse look wordt verfijnd met kort of lang, steil of krullend, stralend en getextureerd haar en glowy make-up. Ze belichamen de Parijse levensstijl en zijn een dagelijkse inspiratie voor de mod's teams en fans over de hele wereld.

Lente / Zomer 2022

Ontdek RED CARPET. De nieuwe MOD'S HAIR collectie lente - zomer 2022

Herfst / Winter 2020-2021

Het zijn vreemde tijden, waarin we als mens en samenleving meer dan ooit verbonden zijn. In dit nieuwe tijdperk stelt mod's hair haar nieuwe lijn Connexion voor: Een moderne herinterpretatie van de mode van de jaren 80 waarin natuurlijkheid, nuchterheid en spontaniteit typeren.

Herfst / winter 2019-2020

Wist je dat mod's hair geboren is in de fotostudio's van de grootste Parijse fotografen en modebladen? Voor onze gloednieuwe collectie lieten de mod's hair coiffure-experten zich inspireren door de sfeer en stijl van een modeshooting. Ontmoet Naomi, Bella, Cara & Adriana. 4 hippe snits in de gekende coiffé-decoiffé stijl die staat voor natuurlijke elegantie, beweging en glamour.

Lente / Zomer 2019

Voor lente & zomer 2019, zweert het artistieke team van mod's hair Parijs bij een nonchalante, casual-chic collectie voor zowel meisjes, dames, jongens en heren! Een easygoing lijn waarin speelse coupes en nieuwe kleurtechnieken elkaar perfect aanvullen. Resultaat? De natuurlijke CLAIRE, de zonnige AURELIE en de trendy CHARLOTTE!

Herfst / Winter 2018-2019

Lente / Zomer 2018

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x