Hét gamma voor blondines

Hét gamma voor blondines

Ben jij klaar voor 'the next level' blond haar? Maak dan kennis met Kérastase Blond Absolu, het ultieme haarverzorgingsritueel voor alle blondines! 

Blond haar is gedurfd maar ook veeleisend. Het blonde haar wordt beschadigd door herhalingen van kleurbehandelingen en heeft vaak de neiging er droog en broos uit te zien. Daarnaast kunnen er in blond haar  ongewenste goud- en kopertinten komen die het blond geel doen lijken. 

Kérastase Blonde Absolu is het nieuwe ultraviolette haarverzorgingssysteem met de eerste Kérastase zilvershampoo. Een unieke combinatie van krachtig hyaluronzuur en edelweissbloem voedt de haarvezels diep en het ultraviolet neutraliseert ongewenste koper- en goudtinten in een alle typen en tonen blond haar.


Bain Lumière €24

Hydraterende, herstellende en verlichtende shampoo voor nepblond en blond haar om de vezel mild te reinigen en het haar licht en stralend te maken.

Bain Ultra-Violet €24

Paarse parelmoershampoo voor nepblond haar om koperkleurige weerschijnen en ongewenste gele tonen te neutraliseren voor een gevoede en koele blonde kleur. 

Cicaflash €39

Super shot van verzorging voor nepblond haar met de herstellende eigenschappen van een masker en de luchtige finish van een conditioner.

Masque Ultra-Violet €43

Een rijk paars masker dat koperachtige weerschijnen en ongewenste gele tonen neutraliseert, terwijl het gevoelig en verhelderd haar in de diepte voedt en herstelt.

Cicaplasme €38

Een lavendelkleurig versterkend product zonder uitspoelen voor nepblond haar met warmtebescherming om in de diepte te voeden, kleurstabiliteit te garanderen en extra zacht te maken.

Alle producten te koop in ons kapsalon in Hasselt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x