Kapsalon mod’s hair wint Experience Award

Kapsalon mod’s hair wint Experience Award

Wij zijn trots te melden dat we met ons salonconcept een Salon Experience Award binnen gesleept hebben in de categorie ‘Metamorphose salon of the Year’.  Precies 1 jaar na de verbouwingen van ons kapsalon in Hasselt werden we verkozen als nr 1 van kapsalons in België en Luxemburg die vanaf oktober 2018 een heuse metamorfose zijn ondergaan. De vakjury baseerde zich hiervoor op het interieur, maar ook op verregaande klantenbeleving.

Het nieuw concept

Op 12 december 2018 heropende we ons kapsalon op de Sint-Truidersteenweg in Hasselt. Wanneer je voor onze zaak staat, zou je niet zeggen dat het om een kapsalon gaat. Het nieuwe interieur en concept zijn het resultaat van twee drukke jaren vol brainstormsessies met het team en architect Tom Goosens, opleidingen door The L’Oréal Business Club én een bevraging bij het cliënteel. Centraal staat nu de klantgerichte reis die je als cliënt maakt tijdens je bezoek aan ons salon.

De 7 stappen van Salon Emotion

Onze collega’s bij The Business Club zijn van mening dat de cliënt vandaag geen goederen en diensten koopt, maar wel relaties, verhalen en magie. Techniek is volgens ons een zeer goede basis, maar geen onderscheidingsmiddel meer. Je onderscheiden doe je door persoonlijke service, emotie en beleving en daar zetten wij sterk op in met ons zen-concept.

Onze customer journey delen we op in 7 cruciale momenten waarop we het verschil trachten te maken met een persoonlijke aanpak, aandacht voor de cliënt en heel wat verrassingselementen. De rode draad doorheen deze stappen is bij ons steeds relaxatie en onthaasting. Zo geniet je als gast bijvoorbeeld van een kleurbewerking in onze spiegelloze colorbar met zicht op de stadstuin en een rustgevende hoofdhuidmassage in onze wellnessruimte met aangepaste muziek, temperatuur en aroma’s.

De bekendmaking van de Awards

Op zondag 1 december 2019 werd de winnaar bekend gemaakt tijdens de galaceremonie van het Salon Experience Event in Maison du Bois in Brussel. Naast de titel ‘Tranformation of the Year’ reikte de vakjury van internationale professionals uit de kappersbranche nog 7 andere awards uit.


Nominatie Salon Experience Award


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x