Haar Extensions

Haar Extensions

Droom je van een weelderig lange haardos of zou je simpelweg watExtensions Hasselt meer massa of volume willen? Wel, dat kan! We zijn sinds 2020 officiële partner van Extensielle - Topexelle. Een puur Belgisch, premium quality merk in extensions dat net zoals ons, kwaliteit zeer hoog in het vaandel draagt.

Extensions, hoe werkt dat?

Het is een extensions-systeem op basis van high quality microringen. Deze werden na 4 studie-en testjaren ontwikkeld en gepatenteerd door Extensielle-Topexelle. Het bijzondere aan deze ringen is dat ze ten eerste zeer klein zijn in vergelijking met andere ringen op de markt, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn in het haar en spanning op de wortel voorkomen wordt. Daarnaast werken de ringen op basis van een unieke anti-slip coating die ervoor zorgt dat de ze niet uit de haren glijden en bovendien ook het haar beschermen tegen schade en afbreken. Kortom, een pijnloos, subtiel en kwalitatief systeem.
Extensions HasseltExtensions HasseltExtensions Hasselt

Er wordt door Extensielle-Topexelle zeer veel tijd en energie gestopt in het bemachtigen van de beste kwaliteit van mensenhaar voor de verlengingen. Ze maken enkel gebruik van jong, sterk haar dat van een optimale voeding genoten heeft en ze letten er ook op dat de structuur overeenkomt met ons Europees haar.

Na aankoop worden de extensions gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren (geen chemicaliën) om alle voedingstoffen in het haar te behouden. De kleurcombinaties worden handmatig samengesteld en zijn verkrijgbaar in 32 prachtige kleuren die perfect en natuurlijk blenden met je eigen haar. De kwalitatieve verlengingen kunnen mits goede verzorging met salonproducten, na de eerste plaatsing tot een jaar meegaan.

Eerst plaatsen we de ringen in je eigen haar een daarna gaan we aan de slag met naald en draad om het haar te verweven aan de ringen.

Welk resultaat kan je bekomen?

De extentions van Topexelle - Extensielle kunnen geplaatst worden afhankelijk van jouw behoeften:

  • Haarverlenging:
    Geraak je met je natuurlijke haardos maar niet aan die lengte waar je al jaren voor spaart? Dan zijn haarverlengingen perfect voor jou. Deze zijn verkrijgbaar in 35-40cm of 50-55cm. De hoeveelheid banden die we plaatsen hangt af van de gewenste massa en het effect dat je voor ogen hebt. We raden aan om de banden iedere 6 à 8 weken te laten herplaatsen.

    Extensions HasseltExtensions HasseltExtensions Hasselt

  • Haarverdikking:
    Vind je dat je haar met de jaren dunner en dunner wordt en verlang je naar wat meer massa? Dan zijn haarverdikkingen perfect voor jou. We plaatsen het haarstuk op dezelfde manier als bij de haarverlenging, maar we knippen het haar vervolgens bij op jouw eigen lengte. Zo kun je op een zeer subtiele manier een vollere haardos verkrijgen. Extensions? Dat blijft ons geheim ;-)


Wil je graag wat meer info? Reserveer hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Prijzen zijn sterk afhankelijk van je eigen haar en het gewenste effect. Tijdens het adviesgesprek kan er een schatting gemaakt worden, maar gezien het om hand-en maatwerk gaat is het zeer moeilijk om een exacte prijs vast te leggen.


Bekijk ook onze andere diensten en producten: kapper Hasselt, Kérastase Hasselt, Barber Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x